Opvallen door eenvoud en raken met een tijdloze esthetiek, dat vormt de basis van alles wat WITT is.

eenvoud en rust

Het perfecte tegenwicht voor een drukke en luide digitale wereld? Eenvoud en rust, daarvan zijn we diep overtuigd. We laten weg wat onnodig is en houden enkel de essentie over zodat wat we maken een sterke indruk achterlaat.

Tijdloze esthetiek

Als merk hoef je de laatste trends niet te volgen om op te vallen. We geloven in een tijdloze esthetiek die de aandacht trekt, emotie opwekt, betekenis geeft en langdurig weet te raken.

Wie zijn we?

1. Barbara Steyaert, grafisch ontwerper en webdesigner. Met een verfrissende kijk en voorliefde voor eenvoud brengt ze rust en helderheid in alles wat ze maakt. Ze luistert, onderzoekt en verfijnt om de essentie van een project te vatten, en tijdloze merken en websites te creëren.

2. Pieter Hertogs, webdeveloper. Hij houdt ervan om het complexe eenvoudig te maken en ontwikkelt technisch sterke websites met de grootste zorg voor de visuele kant. Details zijn daarbij geen kleinigheidje maar maken juist het verschil en zorgen voor een high-end ervaring.

3. Onze partners, voor fotografie, copywriting, SEO, motion design, illustratie... Voor het beste resultaat werken we vaak en graag samen met onze betrouwbare partners die sterk zijn in wat ze doen.

Waarom WITT?

  • Persoonlijk en zonder veel gedoe, bij ons praat je rechtstreeks met de designer of developer.
  • Eenvoud in alles wat we doen, van wat we maken tot hoe we communiceren.
  • Maat- en millimeterwerk, elke website of branding ziet er anders uit.
  • Vakmanschap, wat we bouwen moet lang meegaan en flexibel uitbreidbaar zijn.
  • Helder en in gewonemensentaal, zo helpen we je het liefst.
Barbara met boeken
Stapeltje boeken