WITT is een designstudio sterk in de grafische en technische ontwikkeling van heldere websites en pure merken. Ons doel? Eenvoud brengen in een complexe digitale wereld. Je hoeft niet te roepen om op te vallen: met een minimalistische website of branding zal je sterker de aandacht trekken tussen je concurrenten, daar zijn we van overtuigd.

team

Ook samenwerken houden we graag eenvoudig. Je project krijgt bij ons meer aandacht dan bij een groot bureau omdat je rechtstreeks samenwerkt met de designer en developer. Zo krijgen we een dieper inzicht in wat je écht nodig hebt, verloopt al de communicatie vlotter en kunnen we werk afleveren waar iedereen trots op is.

Barbara is grafisch ontwerper en webdesigner. Met een verfrissende kijk en voorliefde voor eenvoud brengt ze graag rust in alles wat ze maakt. Ze luistert, onderzoekt en verfijnt om de essentie van een project te vatten en zo heldere websites en pure merken te creëren.

Pieter is webdeveloper en WordPress expert. Met technisch vakmanschap en oog voor detail ontwikkelt hij snelle, veilige en gebruiksvriendelijke websites en webshops. Subtiele animaties en interacties maken het verschil en zorgen voor een high-end ervaring.

Voor het beste resultaat werken we vaak en graag samen met onze betrouwbare partners die sterk zijn in wat ze doen. Fotografie, copywriting, SEO, motion design, illustratie...

selected clients