WITT is een creatieve studio voor webdesign en branding. In alles wat we maken zoeken we naar een tijdloze eenvoud door het overbodige weg te laten en enkel de essentie over te houden. Zo creëren we heldere websites en pure merken die er nét iets anders uitzien dan de rest en langer blijven hangen in een vluchtige en drukke digitale wereld.

team

Met een verfrissende kijk en voorliefde voor eenvoud brengt Barbara rust en helderheid in alles wat ze maakt. Ze luistert, onderzoekt en verfijnt om de essentie van een project te vatten, en tijdloze merken en websites te creëren.

Pieter houdt ervan om het complexe eenvoudig te maken en ontwikkelt technisch sterke websites met de grootste zorg voor de visuele kant. Details zijn daarbij geen kleinigheidje maar maken juist het verschil en zorgen voor een high-end ervaring.

Corbin is grafisch ontwerper en enthousiast bewaker van een coherente stijl. Hij denkt strategisch en ontwerpt uiteenlopend, van merkidentiteiten tot afgeleiden zoals stationery, social media, signalisatie, packaging ...

Voor het beste resultaat werken we vaak en graag samen met onze betrouwbare partners die sterk zijn in wat ze doen. Fotografie, copywriting, SEO, motion design, illustratie...

selected clients